ZAPUŠILA IM USTA: Englezi prozivali Jelenu Đoković zbog odeće u kojoj bodri Novaka na Vimbldonu, a onda... (FOTO)

Novosti online

29. 06. 2022. u 21:28

NOVAK Đoković je krenuo u odbranu trona na Vimbldonu, a engleski mediji nisu propustili priliku da, kada već u njemu ne nalaze povod da ga kritikuju, to učine "preko" njegove supruge Jelene.

ЗАПУШИЛА ИМ УСТА: Енглези прозивали Јелену Ђоковић због одеће у којој бодри Новака на Вимблдону, а онда... (ФОТО)

Foto: Dragan Milovanović

Podsetimo, Novak Đoković je u ponedeljak savladao Sunvu Kvona, i pored izgubljenog seta, a u sredu mu je rival u drugom kolu bio Tanasi Kokinakis, Australijanac.

I prvog i trećeg takmičarskog dana na najprestižnijem teniskom turniru, uz Noleta je bila i supruga, i to zajedno sa njihovim sinom Stefanom, a engleski tabloidi su na početku sedmice odmah "opleli" po njoj jer se, eto, usudila da na tako važan događaj dođe u trenerci i tako bodri muža.

Neki od ostrvskih medija, poput "Dejli Ekspresa" su se i zabavljali dodajući rečenice da je i u toj odeći "blistala, prolazeći prstima kroz ravnu kosu", ali im Jelena nije davala takvog povoda u sredu.

Jelena Đoković u loži Vimbldona tokom meča između Novaka i Tanasija Kokinakisa / Skrinšot / TV Eurosport

Došavši na tribine centralnog terena "Sveengleskog kluba" u beloj bluzi i crvenom džemperu, sa novom frizurom i naočarima za sunce, supruga najboljeg tenisera sveta je zaista zablistala ali, što je još važnije...

Jelena Đoković u loži Vimbldona tokom meča između Novaka i Tanasija Kokinakisa / Skrinšot / TV Eurosport

... ponašanjem je pokazala da joj izbor odeće uopšte nije toliko važan, koliko da sa ostatkom Noletovog tima pruža podršku suprugu na njegovom najomiljenijem turniru.

Podsetimo, meč Novak Đoković - Tanasi Kokinakis završen je gotovo savršeno po srpskog asa, što ste mogli uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)