NOVAKOMANIJA TRESE ENGLESKU: Novak Đoković je heroj dece na Vimbldonu, još jedan prelep gest kojim je oduševio svet (VIDEO)

V.M.P.

05. 07. 2022. u 22:01

SVE oči uprte su u Novaka Đokovića...

НОВАКОМАНИЈА ТРЕСЕ ЕНГЛЕСКУ: Новак Ђоковић је херој деце на Вимблдону, још један прелеп гест којим је одушевио свет (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser savladao je Janika Sinera, čime je zabeležio 26. pobeda u nizu u Londonu i plasirao se u polufinale Vimbldona. 

Iz dana u dan na terenima najprestižnijeg teniskog kompleksa, čovek koji je polarizovao sportsku planetu ima apsolutnu naklonost jedne starosne populacije.

Ona najmlađa publika, koja najbolje zna da procene nečiju iskrenost i veličinu, svoje simpatije iz dana u dan pokazuju ka srpskom teniseru, a ništa drugačije nije bilo ni danas... 

FOTO: Tanjug/AP

Jedan mališan mu je prišao iz publike i zamolio ga za neki suvenir, a Novak je odlučio da pokaže kakva je veličina i posle maratonskog meča od pet setova, ostane da ispoštuje svaku osobu koja se našla na "Centralnom terenu".

Naime, on je otišao do mesta gde stoje peškiri Vimbldona, potpisao ga je i poklonio dečaku, da bi potom otvorio torbu i počeo da deli kačkete i druge rekvizite koje je imao pri ruci i drugim navijačima.

Đoković će u polufinalu ovogodišnjeg Vimbldona igrati protiv pobednika meča David Gofan (Belgija) - Kameron Nori (Velika Britanija).

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)