"DA, NOVAK ĐOKOVIĆ SE DOPINGUJE, EVO ČIME!" Engleski novinar nije mogao ni da zamisli šta će da ga snađe kada je ovo objavio

Novosti online

07. 07. 2022. u 15:59

NOVAK Đoković je na dramatičan način prebrodio četvrtfinale Vimbldona, a potom je usledila i nova "strelica" koja je ka njemu upućena od strane engleskih medija.

ДА, НОВАК ЂОКОВИЋ СЕ ДОПИНГУЈЕ, ЕВО ЧИМЕ! Енглески новинар није могао ни да замисли шта ће да га снађе када је ово објавио

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Đoković je u spektakularnom meču savladao Janika Sinera i prošao u polufinale Vimbldona, a o tome je odmah počela da bruji teniska planeta.

Najpre zbog načina na koji je Đoković napravio antologijski preokret, pa zbog jednog  od najneverovatnijih poteza viđenih na Vimbldonu, a onda je strasti dodatno uzburkao kolumnista britanskog "Spektejtora" Demijan Rajli.

Naime, on je javnosti ponudio snimak sa pomenutog meča, objavivši ga na Tviteru, i to uz sledeći komentar:

- Mnogo bih voleo da znam šta je u ovoj flašici (koju koristi Đoković tokom predaha). Svakako nije u pitanju tečnost, a on je gestikulirao ka svom treneru pre nego što je udahnuo to iz flašice. Veoma čudno.

Snimak možete pogledati i vi:

Usledile su desetine, pa stotine reakcija Novakovih navijača, među kojima su se najpre izdvojile one u kojima se engleskom novinaru pojašnjava da je Novak, prosto, zubima otvorio flašicu, da njen grlić ne bi dirao prstima, a onda je krenula lavina duhovitih komentara.

Evo nekih:

- To je tečnost koju je osmislila srpska tajna služba. Kada je popiješ, počneš bolje da igraš tenis. Ali proizvod još nije ušao u komercijalnu upotrebu.

-  Udahnuo je duh srpstva.

- Pije tvoje suze.

- U pitanju je stari srpski lek, "promaja". Trebalo bi da je probaš nekad.

- To je vazduh iz Srbije u kome ima osiromašenog uranijuma zbog NATO bombardovanja i to mu daje atomsku moć.

Na kraju je pomenuti novinar napisao da je, u međuvremenu, saznao da postoji mogućnost koju spominju njegove kolege iz "Dejli mejla", da se radi o nečemu što sve veći broj sportista koristi, a u pitanju je svojevrsna energetska pomoć, "izotonični prah", koji su  sportisti u poslednje vreme počeli da konzumiraju bez vode.

Bilo kako bilo, Demijan Rajli se proveo kao "bos po trnju" kada je optužio Novaka za doping, a čak su ga i neki Noletovi navijači iz same Britanije molili da tvit obriše jer mu se, prosto, previše ljudi smeje.

Podsetimo, za prolazak u finale Vimbldona Đoković će imati prilično zanimljiv, ali svakako težak zadatak

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)