NOVAK ĐOKOVIĆ IMA VELIKO SRCE: Gest Srbina za devojčicu sa invaliditetom o kome priča Vimbldon (FOTO)

Novosti online

07. 07. 2022. u 16:34

NOVAK Đoković u pohodu je ka velikom finalu najprestižnijeg grend slema, a kao i uvek na svetskim putešestvijama u njegovom fokusu nisu samo sportska dostignuća i motivi.

НОВАК ЂОКОВИЋ ИМА ВЕЛИКО СРЦЕ: Гест Србина за девојчицу са инвалидитетом о коме прича Вимблдон (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Ponovo je Srbin oduševio svet, ali ne maestralnim udarcima od kojih zastaje dah, već potezima koji govore da je on pre svega ljudska, pa tek onda teniska gromada.

Naime, Đoković je prvo rasterećeno vežbao sa sinom Stefanom pre polufinalnog okršaja sa Kameronom Norijem. Kako je završio lagani trening, posvetio je kvalitetno vreme jednom posebnom navijaču, i pokazao da je zaista čovek koji sve radi srcem.

Posle treninga, odvojio je dobar deo dana kako kako bi učinio dan na Vimbldonu posebnim jednom mladom navijaču sa invaliditetom. Potpisao je nekoliko autograma, uručio devojci mali suvenir kao znak pažnje i ponovo skrenuo pažnju na one kojima je pomoć najpotrebnija

Podsetimo ovo nije prvi put da vidimo ovako nešto, jer je svoju majicu poklonio navijaču tokom Dubai Opena ranije ove godine.

Čak i u prošlosti, videli smo ga kako radi neke izvanredne stvari za fanove. Takođe, Fondacija Novak Đoković pomaže maloj deci u Srbiji u školovanju, obrazovanju i u još mnogo segmenata radi na unapređenju uslova u društvu.

Novak Đoković dobio nagradu "Artur Eš Humanitarac godine" od ATP-a za svoj neverovatan dobrotvorni rad.

U polufinalu će se 20-struki pobednik grend slema suočiti sa Britancem Kameronom Norijem, čovekom koji će sigurno dobiti ogromnu podršku domaće publike. 

Biće zanimljivo videti da li Đoković može da prebrodi ovu nedaću i četvrti put uzastopno stigne do finala Vimbldona, a sve to možete pratiti u direktnom tekstualnom prenosu na portalu "Novosti". 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)