NOVAK ĐOKOVIĆ KAKVOG NIKADA NISTE VIDELI: Spektakularan tango i duet sa Milicom Todorović (VIDEO)

Novosti online

14. 07. 2022. u 07:44

NOVAK Đoković trijumfalno je napustio prestonicu Engleske i postao suvereni vladar ostrvske trave. Još jednom na najbolji mogući način reprezentovao je Srbiju u svetu, a onda je došao da sa svojim narodom uživa u slasti pobede na najprestižnijem grend slemu u godini.

НОВАК ЂОКОВИЋ КАКВОГ НИКАДА НИСТЕ ВИДЕЛИ: Спектакуларан танго и дует са Милицом Тодоровић (ВИДЕО)

FOTO:Printskrin/Sport klub/ instagram

Prethodni dan proveo je u Visokom, njega je dočekao veliki prijatelj Semir Osmanagić, koji ga je sproveo kroz teniski kompleks, kako bi se srpski as što bolje upoznao sa terenima.

Nakon sportskih dešavanja, organizatori su priredili jednu lepu priredbu u večernjim satima, a Novak Đoković je ponovo pokazao kakav je "šou-men" i sa koliko iskrenosti i spontanosti čini svaki svoj potez. 

Tako je "kralj belog sporta" reprezentovao zavidne igračke sposobnosti, zaigrao tango i prelepim kadrovima još jednom oduševio planetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

Nole se potom "latio" mikrofona i zapevao sa poznatom pevačicom Milicom Todorović, a na repertoaru ovog neobičnog dueta bila je pesma "Cesarica" Olivera Dragojevića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

Dva dana pre toga slavilo se i u prestonici, posle spektakularnog dočeka na balkonu Starog dvora. Njemu je Saša Kovačević pevao dobro poznate domaće i strane hitove, a ni teniser se nije libio da mu se pridruži i zapeva.

Kovačević i Đoković su zapevali čuveni hit Stinga, "Inglišman in Njujork", što može biti i zanimljiva aluzija - da li je vreme da neko ko je pokorio London ode malo i u Njujork na Ju-Es open? 

Poznata numera takođe govori i o tome koliko je bitno ostati svoj, bez obzira na uticaj i reči drugih. A trenutno sedmi reket sveta upravo je oličenje doslednosti i principa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gale (@galeofficial__)

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)