NADAL ĆE DA POLUDI KADA VIDI SNIMAK! Novak Đoković uhvaćen kako radi ovo posle titule na Vimbldonu (VIDEO)

Novosti online

15. 07. 2022. u 16:08

VIMBLDON se završio, ali Novak Đoković i Rafael Nadal su i dalje u centru pažnje.

НАДАЛ ЋЕ ДА ПОЛУДИ КАДА ВИДИ СНИМАК! Новак Ђоковић ухваћен како ради ово после титуле на Вимблдону (ВИДЕО)

Jutjub / LegeNDjokovic

Podsetimo, Novak Đoković je u finalu Vimbldona pobedio Nika Kirjosa, a taj meč za grend slem titulu odigran je dva dana nakon što je Nadal obavestio svetsku javnost da zbog povrede stomačnog mišića mora da odustane od londonskog grend slema, 

I, nakon što je Nole savladao Australijanca, dan kasnije je na sjajan način to proslavio sa više od 10.000 sunarodnika, na svečanom dočeku u Beogradu, a potom je u utorak krenuo put Visokog, u Bosni i Hercegovini.

Tamo je na prilično zanimljiv način uveličao otvaranje teniskih terena, a navijače koji su ispunili tribine zabavljao je u svom stilu. Pa i uz korišćenje pomalo zaboravljenih stvari.

Đoković je ranije tokom karijere umeo da zabavlja publiku izvrsnim imitiranjem kolega i koleginica, ali to već duži niz godina ne radi. Međutim, ovoga puta je napravio izuzetak.

Imitirao je Nadala, sa sve onom čuvenom Špančevom "procedurom" prilikom servisa, tokom koje postoji tačno određeni sled pokreta...

Navijači su oduševljeno pozdravili tu imitaciju, koju i vi možete videti u snimku koji je pred vama.

Podsetimo, osvajanjem Vimbldona Novak Đoković sada ima 21 grend slem titulu i na drugom je mestu "večne liste", pretekavši Rodžera Federera koji je ostao na 20. Na prvoj poziciji je Rafael Nadal, sa 22 grend slem pehara, od kojih je onaj u januaru, na Australijan openu, osvojio nakon što je Nole kao branilac titule deportovan iz Australije.

Inače, iako njujorška tvrda podloga terena jeste omiljenija Novaku nego Rafi, koji je "kralj šljake", Nadal zapravo ima više pehara Ju-Es opena od Đokovića - Španac ih je osvojio četiri (2010, 2013, 2017. i 2019. godine), a Novak je u "Velikoj jabuci" bio grend slem šampion u tri navrata (2011, 2015. i 2018. godine). Finale je tamo igrao još i 2007, 2012., 2013, 2016. i 2021 godine.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)