MOGUĆ REVANŠ KECMANOVIĆ - MEDVEDEV: Organizatori ATP Montraela objavili kostur turnira

Novosti online

06. 08. 2022. u 17:58

ORGANIZATORI teniskog mastersa u Montrealu saopštili su danas kako će izgledati kostur turnira, a u glavnom žrebu od srpskih tenisera takmičiće se Miomir Kecmanović i Filip Krajinović, dok Novak Ðoković kao nevakcinisani strani državljanin nije dobio dozvolu da uđe u Kanadu, a samim tim ni da se takmiči.

МОГУЋ РЕВАНШ КЕЦМАНОВИЋ - МЕДВЕДЕВ: Организатори АТП Монтраела објавили костур турнира

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Protivnik Filipa Krajinovića na startu mastersa u Montrealu biće Britanac Den Evans protiv kog srpski teniser ima skor 2:0.

Ukoliko i treći put savlada Evansa u karijeri, Krajinović će u drugom kolu igrati protiv petog nosioca u Montrealu Rusa Andreja Rubljova.

Prvi nosilac na mastersu u Kanadi je najbolji teniser sveta Rus Danil Medvedev, koji je slobodan u prvoj rundi i brani titulu. Ukoliko Rus očekivano počisti sve na putu ka vrhu, protovnik u polufinalu mogao da mu bude srpski teniser Filip Krajinović, te bi tako naš predstavnik dobio šansu da mu se revanšira za nedavni poraz.

FOTO: AP

Medvedev bi već u drugom kolu mogao na finalistu Vimbldona Nika Kirjosa, koji se sastaje sa Argentincem Sebastijanom Baezom.

Masters u Montrealu igra se od 8. do 14. avgusta, a pobedniku će pripasti ček na 915.295 dolara i 1.000 ATP poena.

BONUS VIDEO: Đoković otvara terene u Visokom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije