NOVAK ĐOKOVIĆ NAPRAVIO ŠOU NA SVADBI: Srpski teniser uzeo mikrofon u ruke, a onda je nastala ludnica (VIDEO)

Novosti online

13. 09. 2022. u 19:17

SRPSKI teniser Novak Đoković, zbog venčanja rođenog brata Đorđa, neće biti deo srpskog pohoda na Dejvis kup. Nakon što su se Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčali u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, odleteli su zajedno sa svatovima za Tivat, gde se nastavilo slavlje i gde je priređena gala svadba.

НОВАК ЂОКОВИЋ НАПРАВИО ШОУ НА СВАДБИ: Српски тенисер узео микрофон у руке, а онда је настала лудница (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

A kako svedoče kadrovi koji su isplivali sa ovog venčanja i kruže društvenim mrežama šou je ukrao ko drugi do najbolji srpski teniser.

Slavlje je nastavljeno na plaži potom, a goste je zabavljao popularni pevač Saša Kovačević, koji je bio tu i kada je Nole proslavljao u prestonici osvajanje Vimbldona. Baš kao i tada kralj belog sporta je u jednom momentu uzeo mikrofon sa željom da i on nešto otpeva.

Srpski teniser je odabrao poznati hit „A u međuvremenu“, koji u originalu izvodi OK bend, a svojom pesmom oduševio je sve zvanice koje su ga čak, kako to obično na srpskim svabama i biva, kitile novcem.

Na društvenim mrežama su se sa njim šalili da je mogao da izabere neku drugu pesmu i da se nadaju da ga Jelena Đoković nije čula kako baš to peva, ili da se pak neće naljutiti. 

Vidno je da su odlično svi raspoloženi na proslavi, a Novak Đoković podgrejao je dodatno svojim performansom atmosferu na venčanju brata Đorđa. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)