MARI BIRA ĐOKOVIĆA PRE SVIH: Novak i ja bismo bili dobri

Novosti online

22. 09. 2022. u 17:14

SVI ljubitelji tenisa će ove godine posebno obratiti pažnju na Lejver kup, ne toliko zbog toga što učestvuju zvučna imena, koliko zbog kraja karijere Rodžera Federera. O tome, ali i sa kim bi voleo da igra dubl pre početak takmičenja govorio je Endi Mari.

МАРИ БИРА ЂОКОВИЋА ПРЕ СВИХ: Новак и ја бисмо били добри

Foto AP

Britanac ne može da sakrije oduševljenje što je deo ovog takmičenja, posebno na oproštaju od tenisa jednog od najboljih igrača u istoriji.

- Posle svih sjajnih stvari koje smo delili na terenu i van njega, da budem deo ovog istorijskog momenta je zaista sjajna i nezaboravna stvar. Zaista sam uzbuđen i nadam se da ću moći da odigram na dobrom nivou i da svi zajedno možemo da napravimo dobru zabavu. Možda i da dobijemo neki meč. Nadam se da će i navijači da budu raspoloženi da daju veliku podršku. Videti Rodžera još jednom na terenu će biti zaista sjajno. Veoma sam srećan zbog toga - rekao je Mari.

Iksusni 35-godišnjak zna sa kim bi igrao dubl.

- Razgovarali smo sinoć o tome, o različitim kombinacijama. Naravno, kapiten će odlučiti, imamo mnogo sjajnih opcija. Mislim da bismo Novak i ja bili dobri. Biće zabavno ponovo igrati sa Novakom, 2006. je bila jako davno. Imao sam kosu tada - istakao je Endi, a onda se na njegove reči nadovezao i Đoković.

- Ja sam verovatno najgori dubl igrač u celom timu, ali ako nas izaberu nadam se da ćemo uspeti nekoga da pobedimo. Prošli put smo izgubili oba meča - istakao je srpski as.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?