AMERIČKA TENISKA FEDERACIJA: Đoković, koji je jedan od najvećih šampiona našeg sporta, biće dobrodošao da se takmiči na Ju-Es openu

Novosti online

19. 03. 2023. u 11:21 >> 11:29

Nadamo se da će najbolji igrač sveta Novak Đoković nastupiti na poslednjem grend slem turniru sezone Ju-Es openu u Njujorku, izjavio je portparol Američke teniske federacije (USTA) Kris Vidmajer, prenosi AP.

АМЕРИЧКА ТЕНИСКА ФЕДЕРАЦИЈА: Ђоковић, који је један од највећих шампиона нашег спорта, биће добродошао да се такмичи на Ју-Ес опену

FOTO: Tanjug/AP

Đoković je propustio masters u Indijan Velsu, a neće igrati ni na turniru u Majamiju, pošto nije dobio izuzeće za ulazak u SAD. Prema važećim pravilima strani državljani koji nisu vakcinisani protiv korona virusa ne mogu da putuju u SAD.

- Pravila koja se tiču ulaska u SAD određuje Bela kuća. Nadamo se da će pravila koja sprečavaju Đokovića da uđe u SAD biti ukinuta ili relaksirana u skorijoj budućnosti. Za Ju-Es open ne postoje kovid restrikcije za bilo kojeg igrača, navijača... Đoković, koji je jedan od najvećih šampiona našeg sporta, biće dobrodošao da se takmiči na Ju-Es openu 2023. godine - rekao je Vidmajer.

Otvoreno prvenstvo SAD će ove godine biti održano od 28. avgusta do 10. septembra.

BONUS VIDEO: Džajić i Pižon ulaze na Skupštinu sa Zečevićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)