RUBLJOV IZAZIVA ĐOKOVIĆA: Ruski teniser dolazi u Banjaluku na "Srpska open"

S. O.

21. 03. 2023. u 11:43

TENISKI krem će biti na mastersu u Monte Karlu, a skoro polovina njih će se odmah potom preseliti u Banjaluku, na "Srpska open", od 16. do 23. aprila. Najnovija vest glasi, prošlogodišnji pobednik "Srbija opena", koji je za ovu sezonu preseljen u Republiku Srpsku, Andrej Rubljov će braniti titulu na ATP turniru iz serije 250.

РУБЉОВ ИЗАЗИВА ЂОКОВИЋА: Руски тенисер долази у Бањалуку на Српска опен

FOTO: AP/Tanjug

Rus je lane na Dorćolu u finalu savladao Novaka Đokovića, pa će dojučerašnji svetski broj jedan imati priliku za revanš. Uz našeg i ruskog asa, sedmog na ATP listi, koji je bez razmišljanja prihvatio poziv organizatora, umeće na banjalučkoj šljaci prikazivaće i Francuz Gael Monfis, Švajcarac Stanislas Vavrinka, Hrvat Borna Ćorić, kao i naši teniski asovi: Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Filip Krajinović i Dušan Lajović...

Spisak nije konačan, a domaćini očekuju još nekoliko svetski poznatih tenisera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)