ĐOKOVIĆ SAZNAO VAŽNU VEST: Organizatori Rolan Garosa odlučili kada i u kom ritmu će Novak igrati u Parizu

Novosti online

26. 05. 2023. u 16:57

NOVAK Đoković je već nekoliko dana u Parizu, gde će pokušati da osvajanjem Rolan Garosa postane prvi teniser sa 23 grend slem titule, a danas je saznao i kada će odigrati prvi meč na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Francuske.

ЂОКОВИЋ САЗНАО ВАЖНУ ВЕСТ: Организатори Ролан Гароса одлучили када и у ком ритму ће Новак играти у Паризу

FOTO: Tanjug/AP

Organizatori su saopštili ko sve igra u nedelju, 28. maja, što je prvi takmičarski dan, a među tim imenima nema Noletovog.

To znači da će on biti u drugoj polovini "takmičarskog ritma", odnosno da će igrati u ponedeljak, pa sredu, onda petak, te nedelju...

U kom tačno terminu će se Đoković pojaviti na terenu u ponedeljak, biće poznato tokom ovog vikenda, no jedno je sigurno - čeka ga vrlo zanimljiv duel, protiv momka živopisne biografije.

Podsetimo, Novak je u petak saznao kakav put ga čeka do željene titule u Parizu, a žreb za Rolan Garos ga baš i nije "mazio".

Ako vas Novak Đoković zanima, pratite i dalje sve vesti o njemu i tenisu na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Kad se Novak Đoković i Danil Medvedev sretnu na treningu na Rolan Garosu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)