ZAPANJUJUĆA VEST SA ROLAN GAROSA: Sabalenka preskočila konferenciju za medije, a ovo je razlog!

Novosti online

02. 06. 2023. u 19:24

Beloruska teniserka Arina Sabalenka nije se pojavila na redovnoj konferenciji za medije posle pobede 2:0 (6:2, 6:2) nad Ruskinjom Kamilom Rahimovom jer se nije osećala bezbedno pred novinarima

ЗАПАЊУЈУЋА ВЕСТ СА РОЛАН ГАРОСА: Сабаленка прескочила конференцију за медије, а ово је разлог!

Tanjug/AP

Posle mečeva u kojima je pobedila u ponedeljak i u sredu, Beloruskinji je jedan ukrajinski novinar uporno postavljao pitanja o rusko-ukrajinskom sukobu, bilo je tu i teških reči i osuda, pa je Sabalenka odlučila da sebe više ne izlaže tome.

- Zbog mog mentalnog zdravlja, odlučila sam sam se na ovaj korak i organizatori turnira su me podržali. Trebalo bi da se osećam bezbedno kad dajem izjave novinarima posle mojih mečeva, a u sredu sam se osećala ugroženom, objasnila je Sabalenka razlog nedolaska na konferenciju za medije.

BONUS VIDEO: ZVEČAN NAVIJA ZA NOLETA: Srbi okupljeni na protestu prate meč srpskog tenisera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!