UVEK IZLAZIM NA TEREN DA BIH POBEDILA: Olga Danilović obećava žestoku borbu protiv Tunišanke

NE pre 17 sati, Olga Danilović (105. na VTA) danas na velikom stadionu "Sizan Langlan" izlazi na megdan favorizvanoj Tunišanki, sedmoj nositeljki na turniru, Ons Žaber. To je upravo što je naša teniska nada sanjala: da odigra veliki meč, pod svetlima velike pozornice.

УВЕК ИЗЛАЗИМ НА ТЕРЕН ДА БИХ ПОБЕДИЛА: Олга Даниловић обећава жестоку борбу против Тунишанке

Foto: Goran Čvorović

- Nikada sebe ne otpisujem. Ne izlazim na meč ako ne mislim da mogu da pobedim. Ona je favorit, spremiću se što bolje mogu, da pokušam da pokažem svoj najbolji tenis, pa ćemo da vidimo. Svi znaju kakva je igračica. Ali ja verujem u sebe, svoju igru i svoju borbu. Borbe mi nikada ne manjka - gubila, dobijala, uvek se borim do kraja – najavljuje Olga današnji meč.

Tako će, uverava, biti i u današnjem duelu. Dobro je i proučila protivnicu:

- Poznajem njenu igru. Mnogo sam je gledala na TV. Igrala sam protiv najboljih i ranije, uživaću na terenu, osećam se dobro. Ona je među deset najboljih, ne moram previše reči da trošim na nju. Volim ovakvu vrstu izazova. Igramo zbog toga. Svi želimo da nastupamo na najvećoj pozornici.

A što se taktike tiče, ne želi da otkriva karte.

- Neću da vam kažem! – našalila se s novinarima. - Raznovrsna je teniserka, menja ritam, igra tu nezgodnu igru. Ali, i ja imam nezgodnu igru, levoruka sam, moj forhend ima veliki uticaj na terenu kada je dobar, isto i servis. Pripremiću se dobro. Najbitnije je da igram svoju igru i da napadam. Ako nađe rešenje na to, svaka joj čast!

Biće, kaže, pozitivne nervoze, koja je sastavni deo svakog meča, ali to ne brine našu teniserku.

- Naučila sam da se nosim sa tom tremom. Neće da bude da sam, eto, samo izašla na teren. Daću sve od sebe da pobedim. Volim velike stadione. Ne mogu da pričam unapred, da ne ureknem samu sebe, ali imala sam dobre partije na većim terenima – obećava.

S druge strane, njena protivnica Ons Žaber poručuje:

- Gledala sam Olgu kako igra, ali ne u poslednje vreme. Dobra mi je prijateljica, šalimo se zajedno, ali rekla sam joj da sada nećemo pričati pre meča!

Ostaje nam samo da kažemo: Napred Olga!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024