DOBAR GLAS SE DALEKO ČUJE: Federer vas navodi na pravi put

Novosti online

03. 06. 2023. u 08:36

Svako ko uz pomoć aplikacije "Waze" bude tražio najbolju rutu tokom putovanja moći će da čuje dobro poznat glas. Glas čoveka koji poseduje 20 grend slem titula i jedan od je od najvećih u istoriji ovog sporta.

ДОБАР ГЛАС СЕ ДАЛЕКО ЧУЈЕ: Федерер вас наводи на прави пут

FOTO: AP

Rodžer je magnet za najpoznatije svetske kompanije, sa nekima ima dugoročne ugovore i sada posle profesionalne karijere, a gde je jedan sponzor, nađe se mesta i za ostale.

Federer je, pišu švajcarski mediji, nedavno postao zaštitno lice ili bolje rečeno zaštitni glas aplikacije za navigaciju "Waze", koju je kreirala jedna izraelska kompanija.

Svi oni koju budu koristili baš ovu aplikaciju da pronađu najbolje rute tokom putovanja moći će, dakle, da čuju dobro poznati glas koji ih navodi ka zacrtanom odredištu.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)