ĐOKOVIĆ POSTAO KAO JOKIĆ: Zbog ovoga je propustio današnji trening

Novosti online

03. 06. 2023. u 17:42

NOVAK Đoković stigao je do osmine finala Rolan Garosa, a danas je zabrinuo navijače nakon što se nije pojavio na treningu. Ipak, on je za to imao jako lep razlog.

ЂОКОВИЋ ПОСТАО КАО ЈОКИЋ: Због овога је пропустио данашњи тренинг

Foto: ABA liga

Kako prenosi portal "Telegraf", njemu je u Pariz stigla supruga sa decom, te je on odlučio da im posveti svaki trenutak dostupnog vremena.

Novak je napravio pauzu, otišao je u Otuj, kraj Pariza gde se nalazi hipodrom. Tamo je sa porodicom uživao je u trkama konja, i baš poput najboljeg srpskog košarkaša Nikole Jokića uz plemenite životinje sakupljao je snagu za nove izazove.

Novaka u narednoj rundi Rolan Garosa čeka borba sa Huanom Pablom Variljasom, dok je u prethodnom kolu savladao Alehandra Davidoviča Fokinu rezultatom 3:0.

On je nakon meča otkrio novinarima da je tokom meča u teškim trenucima mislio na svoju suprugu i decu, a oni su mu uslišili želju da budu zajedno sa njim.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije