BIVŠI ČETVRTI TENISER SVETA ODUŠEVLJEN: ''Đoković neće stati dok ne stigne rekord po broju grend slem titula"

Novosti online

11. 06. 2023. u 19:38

Bivši 4. teniser sveta Tim Henman i stručnjak Eurosporta kaže da će Novak Đoković ciljati na rekord Margaret Kort od 24 grend slem titule nakon što je danas osvojio svoju treću titulu na Rolan Garosu i 23. ukupno.

БИВШИ ЧЕТВРТИ ТЕНИСЕР СВЕТА ОДУШЕВЉЕН: Ђоковић неће стати док не стигне рекорд по броју гренд слем титула

Tanjug/AP

- Bio je veoma iskren u vezi sa ovim brojevima. Bio je izjednačen sa Rafom (22) a sada je stigao do 23. Po mom mišljenju, Margaret Kort je ispred njega sa 24 i mislim da će to biti sledeća Novakova meta. On je veoma pametan sa svojim rasporedom i njegova karijera je definisana, sve zavisi od njegove pripreme. Vimbldon je udaljen samo tri nedelje i tamo će biti ogroman favorit. Sa tom gorućom željom, neće popustiti dok ne stigne do 24. grend slem titule - rekao je Henman i dodao:

Foto: EPA-EFE/CRAIG GOLDING

- Toliko aspekata njegove igre koji su bolji. Jače udara loptu, ne pravi neiznuđene greške, kreće se bolje nego ikad. Mislim da definitivno igra bolje nego ikada ranije u životu, što je zastrašujuće s obzirom da ima 36 godina. - rekao je nekadašnji četvrti reket sveta

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)