KAKAV ŠOK NA VIMBLDONU! Predviđali mu finale, izbacio ga 528. igrač sveta

Novosti online

05. 07. 2023. u 21:34

NEVEROVATNA senzacija na Vimbldonu.

КАКАВ ШОК НА ВИМБЛДОНУ! Предвиђали му финале, избацио га 528. играч света

FOTO: EPA

Teniser kome je predviđano da igra u završnici londonskog grend slema obrukao se protiv 528. igrača planete, Jirija Veselog. Čeh je savladao Amerikanca ubedljivih 3:1 u setovima.

Mnogi eksperti su Sebastijana Kordu videli kao igrača koji bi iz senke mogao da se domogne finala i priredi iznenađenje. Doduše, to je i učinio, priredio je iznenađenje, ali negativno.

Amerikanac je nedavno igrao finale Kvinsa gde ga je pobedio Karlos Alkaraz, a sada ga je eliminisao igrač koji se ne nalazi ni u top 500.

Od početka meča, Veseli je pokazao da nije autsajder u ovom meču i pruži odličan otpor rivalu. Te je posle taj-brejka poveo je sa 1:0.

U nastavku Korda je uzvratio i izjednačio, ali je Čeh ponovo zaigrao kao u transu i sledeći set dobio sa 6:2, uz dva brejka.

Do kraja, kao i u većem delu seta, odmah je Veseli napravio brejk, poveo sa 3:0, a stečenu prednost zadržao je do kraja z aplasman u naredno kolo Vimbldona.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!