MEDVEDEV "BOCNUO" ORGANIZATORE VIMBLDONA: Iz raznih razloga nisam bio dobro prihvaćen

Tanjug

05. 07. 2023. u 22:29

RUSKI teniser Danil Medvedev izjavio je danas posle plasmana u drugo kolo Vimbldona, da ga do danas nikad na Vimbldonu nisu dočekali sa aplauzom.

МЕДВЕДЕВ БОЦНУО ОРГАНИЗАТОРЕ ВИМБЛДОНА: Из разних разлога нисам био добро прихваћен

FOTO: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je danas savladao Britanca Artura Ferija sa 3:0 (7:5, 6:4, 6:3) za dva časa i dva minuta igre.

- Iz raznih razloga možda nisam bio tako dobro primljen kao što sam bio prihvaćen. Izašao sam u isto vreme kad i Artur, publika je aplaudirala. Nisam znao da li je to zbog mene ili njega ili oboje. I onda smo otišli do sudije, a ljudi su mi aplaudirali. Pomislio sam: ‘Dobro, kakvo iznenađenje, istakao je Rus,  prenosi Sportklub.

Dodaje da je ponašanje publike prema njemu očekivano.

- Tokom meča sve je bilo kao i obično, navijači su pokušavali da pomognu Arturu. Ali nisam osetio nikakvu negativnu energiju. Nikad nisam bio tako dobro primljen na Vimbldonu. Mnogo bolje nego pre. To je super. Pokušaću da im odgovorim istom merom, ako mogu tako da kažem. Nadam se da mogu. Nemoj da gubiš živce, nemoj da budeš sebično dete na terenu. Ponekad mi se to dogodi, zaključio je Medvedev.

BONUS VIDEO: Svi su daleko iza: koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao broj 1?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!