OVO NIKAKO NIJE DOBRO! Da li je Novak Đoković sada u velikom problemu?

Novosti online

10. 07. 2023. u 09:14

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nastaviće danas, oko 16 časova, meč osmine finala Vimbldona sa Poljakom Hubertom Hurkačem.

ОВО НИКАКО НИЈЕ ДОБРО! Да ли је Новак Ђоковић сада у великом проблему?

FOTO: Tanjug/AP

Meč je prekinut sinoć zbog policijskog časa posle dva odigrana seta, koje je dobio Đoković u taj brejkovima sa 7:6 (8:6), 7:6 (8:6).

Srbin i Poljak će igrati danas, kao drugi susret dana na Centralnom terenu posle duela između Kazahstanke Jelene Ribakine i Beatriz Hadad Maje iz Brazila. Program na Centralnom terenu počinje u 14.30 časova.

Novaku je potreban još jedan set, na prvi pogled deluje lako i samo jedan kratki trening za Srbina. Ali... Kako je igrao Hurkač sinoć nikoga ne bi iznenadilo da i treći set uđe u taj-brejk ili da Poljak uspe da napravi probleme Đokoviću i da uzme set.

A ukoliko se to desi, Srbin bi bio u velikom problemu. Sa 36 godina, u slučaju pobede nad Hurkačom on će na teren izaći tri dana zaredom - u nedelju i ponedeljak protiv Hurkača, pa u utorak protiv deceniju mlađeg Andreja Rubljova.

Rus je igrao duel u pet setova sa Aleksanderom Bublikom, ali i imao dan više odmora od Đokovića, koji će nadamo se brzo završiti Poljaka i odmoran ući u četvrtfinale Vimbldona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)