BRITANCI U ČUDU: Marej žestoko prozvao Vimbldon zbog Novaka Đokovića

Novosti online

10. 07. 2023. u 12:24

NOVAK Đoković nije uspeo da završi posao sa Hubertom Hurkačem, Srbin će morati još jedan dan na teren sa poljskim bombarderom.

БРИТАНЦИ У ЧУДУ: Мареј жестоко прозвао Вимблдон због Новака Ђоковића

Foto AP

Ima Novak prednost 2:0 u setovima, ali i ispred sebe nestvarnog rivala, koji je šalje prave bombe sa druge strane. Čini se da bi Đokoviću lakše bilo sinoć, kada je već razoružao Hurkača i treći set bi bio formalnost, a danas praktično kreće novi meč.

Sve to se desilo zbog pravila po kojima mečevima zbog odluke lokalnih vlasti moraju da se zavšavaju do 23 časa, a sada su se zbog toga pobunili Endi i Džejmi Marej. Najpoznatija braća britanskog tenisa, jedan nekadašnji broj jedan u singlu, a drugi u dublu istakli su da ova pravila moraju da se menjaju. Endi Marej je sinoć kasno podelio tvit teniskog novinara Stjuarta Frejzera u kome piše: 

Endi Marej je sinoć kasno podelio tvit teniskog novinara Stjuarta Frejzera u kome piše: 

- Promenite start u 13:30! Sada kada imamo još jedno veče u kome se meč prekide vreme je da organizatori Vimbldona shvate koliko su pogrešili kada su pomerili početak mečeva na Centralnom terenu. To mora da počne bar sat vremena ranije", stoji u tvitu koji je nekadašnji osvajač Vimbldona retvitovao. 

Da je u nedelju program počeo sat vremena ranije Novak bi imao skoro sat i po vremena da završi meč nakon drugog seta sa Hurkačem, a ovako je duel prekinut i neće biti nastavljen pre 17 časova u ponedeljak. Tome se usprotivio i Džejmi Marej koji je samo dodao ispod tvita: "Sledeće veče. Potvrđeno", mislići na to da je Vimbldon potvrdio da će Novak i Hurkač meč završiti u ponedeljka. 

Braća Marej su praktično udarili na svoje i stali

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)