NOVAK Đoković se 12. put u karijeri plasirao u polufinale Vimbldona i to preokretom: Rus Andrej Rubljov je dobio prvi set protiv branioca titule, ali je Srbin na kraju trijumfovao - rezultat je glasio 4:6, 6:1, 6:4, 6:3.

Komentari (9)

Vladimir

11.07.2023. 18:36

Mi svi ponavljamo njegove reci i pricu, a NIKO da svati da on 2) DVADESET godina igra taj tenis. Pa stvarno i glupak bi vec svatio da mu u svakom mecu najvise preti njegov povratak loptice, na DLAN i njega vise "setaju" nego on njih, valjda zaboravlja da i godine imaju " svoju rec"... Ide mi na nerve to njegovo prenemaganje i njakanje, i verujte, vise dobija meceve protivnickom igrom, nego svojom sposobnoscu, sto doskoro nije bilo tako, pobedjivao ih je znanjem teniske igre. Kako dalje ? NADALOVSKI - napadacki i nikako drugacije, jer davati vremenu i igrati na vise i duze gemove i setove, to vise nije za Novaka. Kada prekine njakanje, glumu i dvorucni, ISTOG MOMENTA teniska publika Sveta bit ce uz njega, sto zbog recenog, on ih nema... 20 godina, Novace, MORAS igrati "PROFESORSKI" tenis, a ne laskati sam sebi !

buki

11.07.2023. 21:27

@Vladimir - Čoveče, dva puta sam čitala tvoj komentar, a ipak ne razumem o čemu i o kome ti pišeš. Kakvo njakanje, čije? Ko se prenemaže i kad je to bilo? Pročitaću i treći put, ali bi bilo lepo da pojasniš šta si hteo da kažeš.

Miki Zg

11.07.2023. 22:04

Vrlo kvalitetan meč .Još dva meča do titule .Ove dve god. uvažene Novosti ne podržavaju srpsku ikonu svih vremena ,nego objavljuje komentare nekih psihopata .danas je Basta otišao u povjest ,neću dalje !