NADAL ZAPOČEO PRIPREME: ''Kralj šljake'' se na Majorci sprema za svoju poslednju sezonu

Novosti online

11. 07. 2023. u 12:36

Nadal je već duže vreme povređen, a poslednji meč mu je bio na Australijan Openu kada je ispao od Mekenzija. Ranije je najavio da će mu naredna godina biti poslednja u karijeri i da će nakon nje okačiti reket o klin. On se trenutno nalazi na Majorki, gde je počeo sa treninzima, a i oglasio njegov stric, Toni Nadal.

НАДАЛ ЗАПОЧЕО ПРИПРЕМЕ: Краљ шљаке се на Мајорци спрема за своју последњу сезону

FOTO: AP

Najbolji šljakaš svih vremena, Rafael Nadal nije se takmičio od Otvorenog prvenstva Australije u januaru - podvrgnut je operaciji kuka u junu prošle godine, kada su lekari predvideli petomesečni oporavak. Međutim oporavak je mnogo duži nego što je predviđeno, te je Nadal otkazao sve turnire u 2023. godini.

Njegov ujak i bivši trener Toni Nadal rekao je u intervjuu u utorak da je njegov bivši učenik već počeo sa fizičkim pripremama na Majorci.

- Prema savetu lekara, ne bi trebalo još da igrate tenis, možete da počnete za mesec dana. Razgovarao sam sa njim, ako je zdrav, sigurno neće u penziju. Biće mu teško da se vrati jer klizi niz rang liste, pa će možda imati teške mečeve na početku turnira - dodao je on.

Nadal je u maju ove godine nagovestio da će mu naredna sezona biti verovatno poslednja u njegovoj bogatoj karijeri.

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)