LEGENDA POBESNELA ZBOG NOVAKA: Mekinro ne može da veruje šta je Đoković doživeo

Novosti online

14. 07. 2023. u 19:07

LEGENDARNI Džon Mekinro imao je šta da kaže nakon što je Ričard Hejg Novaku Đokoviću oduzeo poen zbog ometanja.

ЛЕГЕНДА ПОБЕСНЕЛА ЗБОГ НОВАКА: Мекинро не може да верује шта је Ђоковић доживео

FOTO: EPA

Nekadašnji teniseri  sportski komentator "Bi-Bi-Si" televizije Džon Mekinro smatra da je sudija na meču Novak Đoković - Janik Siner doneo katastrofalnu odluku.

Drugi teniser sveta je proklizao na osnovnoj liniji, vratio lopticu Italijanu, a pritom je glasno uzviknuo. Britanski sudija mu je zbog toga oduzeo poen. Đoković je potom u neverici upitao Hejga šta to radiš? Objašnjenje ga je ostavilo u neverici.

- Nikada u karijeri dugoj 18 godina nije doživeo da mu zbog ovoga oduzmu poen. Užasna odluka. Prvo Sinerova loptica je završila nazad u terenu, pola metra od osnovne linije. S obzirom da je tako dobro odigrao, koliko je uopšte Novakov uzvik uticao na njega, pita se Mekinro i dodaje:

- Ma, dajte. Potom je u istom gemu opomenut zbog prekoračenja vremena između servisa. On se poneo zadivljujuće. Mnogo bolje od mnogih drugih u sličnoj situaciji. I sam Novak je nakon meča rekao da je ta odluka mogla da preokrene meč. Apsolutno je u pravu. Ne bih voleo da je to bila prekretnica. Jedno je da Siner podigne nivo igre i pobedi, ali ovako... To ne bi valjalo, rekao je Mekinro.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije