BRITANCI, BAŠ STE JADNI! Slavili poraz Đokovića, a onda ga provocirali bednim pitanjem

Novosti online

17. 07. 2023. u 07:56

I to se desilo. Novak Đoković je izgubio na Vimbldonu, slavio je London, Engleska, ali i kompletan zapadni svet koji nikada nije krio da mrzi Srbina.

БРИТАНЦИ, БАШ СТЕ ЈАДНИ! Славили пораз Ђоковића, а онда га провоцирали бедним питањем

Foto AP

Međutim, i u tom svom ushićenju, kao i obično, Britanci ne izostavljaju provokacije, pa su tako pokušali da još više doliju so na ranu Đokoviću. 

Naime, domaći novinari na konferenciji su posebno insistirali da govori o trenutku u kojem je razbio reket. Dogodilo se to posle ključne sekvence, u kojoj Srbin nije iskoristio brejk-loptu za 2:0 u petom setu, pa je ispustio svoj servis i Španac je to iskoristio da krene ka pobedi.

- Ne želim da pričam mnogo o tome. Bila je frustracija, jer sam u drugom gemu imao brejk lopte. Nekoliko teških poena, igrao je izuzetno, brejknuo je moj servis i to je bilo dovoljno da osvoji peti set. Nije bio dobar trenutak za to - rekao je Novak, ali je novinar insistirao da i dalje govori o situaciji kada je polomio reket, iako nije želeo.

- Kao što sam rekao, dobio sam neke epske bitke koje sam možda mogao da izgubim ranije u finalima. Naravno da sada boli, ali svaka čast Karlosu, odigrao je sjajno u bitnim momentima. Igrao je ofanzivan tenis, riternirao sam dobro, ali je on odigrao neke fantastične udarce. Svaka čast i njegovom timu, idemo dalje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu