ALKARAZ U ČUDU! Stvarno je to Đoković rekao za mene

Novosti online

17. 07. 2023. u 08:25

Novak Đoković nije uspeo da osvoji petu uzastopnu, a ukupno osmu titulu u Londonu i ostao je na 23 grend slem trofeja.

АЛКАРАЗ У ЧУДУ! Стварно је то Ђоковић рекао за мене

FOTO: Tanjug/AP

- Izgubio sam od boljeg igrača danas. Nije bilo baš dobro za mene, ali jeste za Karlosa. Kada je servirao za pobedu, odigrao je neverovatne udarce, to je bilo sjajno, svaka čast. Mislio sam da ću imati probleme sa tobom na šljaci i betonu, ne na travi, ali se ove godine i to promenilo. Neverovatan je način na koji si se pripremio za ovu podlogu. Čestitke tebi i tvom timu - obratio se Novak Đoković mladom španskom teniseru odmah po završetku meča na Centralnom terenu Vimbldona. 

I na konferenciji za medije posle meča Novak je nastavio da sipa pohvale na račun svog novog rivala, pa je tako između ostalog rekao da "takvog igrača nikada nije video", kao i da se slaže sa ocenom da je Karlitos zapravo mešavina trojice najboljih svih vremena.

Ove reči novinari su preneli i Karlitosu na konferenciji za medije, a koliko je u pitanju dobar momak najbolje govori njegova iskrena reakcija kada se postideo poput deteta, zacrveneo i nasmejao.

- Novaka su pitali da opiše tvoje najveće kvalitete. Rekao je da imaš malo od njega, malo od Rodžera Federera i malo od Rafaela Nadala? - pitali su novinari.

Alkaraz je ostao u čudu, nije mogao da veruje da je Đoković to rekao i da mu je uputio takve pohvale.

- To što je Novak rekao je skroz ludo, najiskrenije. Ali ja sebe smatram kompletnim teniserom. Mislim da imam dobre udarce, fizičku snagu, mentalnu snagu da se borim sa ovakvim situacijama. Ne znam. Verovatno je u pravu. Ali ne želim da razmišljam o tome. Želim da mislim da sam samo Karlos Alkaraz, ali da verovatno imam delove igre svakog od fantastičnih igrača - zaključio je Alkaraz.

Podsetimo, Karlos Alkaraz ima samo 20 godina i već je osvojio dva grend slema, pa se čini da je tenis konačno dobio dostojnog igrača da nasledi Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!