FEDERER SKAČE DO NEBA! Niko se ne raduje porazu Đokovića kao Švajcarac

Novosti online

17. 07. 2023. u 09:29

Teniski stručnjaci i navijači još dugo će biti pod utiskom fenomenalnog finala Vimbldona između Novaka Đokovića i novog šampiona Karlosa Alkaraza kome se pišu hvalospevi posle briljantne partije koja mu je donela titulu.

ФЕДЕРЕР СКАЧЕ ДО НЕБА! Нико се не радује поразу Ђоковића као Швајцарац

FOTO: Tanjug/AP

Mladi Španac sa 20 godina deluje kompletnije, igra vrhunski na svim podlogama, nego što su to činili i Rodžer Federer i Rafael Nadal i Đoković u tom dobu.

Engleska novinarka Kler Bolding, koja godinama prati tenis za Bi-Bi-Si, tvrdila je tokom meča da je Federer "snažno navijao" za Alkaraza. Naravno, imao je jak razlog - da tako zadrži rekord od osam titula na Vimbldonu.

Za sada se Švajcarac nije oglasio i čestitao mladom kolegi, za razliku od Rafaela Nadala koji je brzo reagovao i javno čestitao šampionu, baš kao što je učinio sa Novakom Đokovićem posle Rolan Garosa.

- Reći ću vam ko sigurno snažno navija za Karlosa Alkaraza - Rodžer Federer. Njegov rekord ostaje netaknut, za sada... - istakla je novinarka Bi-Bi-Sija verovatno svesna da Novak i dalje nije rekao svoju poslednju reč, dok ne bi trebalo zanemariti ni da Karlitos ima "bolje prolazno vreme" od Đokovića.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!