BOLESNE UVREDE NA RAČUN ĐOKOVIĆA: "Srbin je izgubio razum i nisam iznenađen"

Novosti online

17. 07. 2023. u 13:45

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji peti uzastopni trofej na Vimbldonu, ukupno osmi, pošto je u finalu trećeg grend slem turnira u sezoni izgubio od Španca Karlosa Alkarasa sa 6:1, 6:7, 1:6, 6:3, 4:6.

БОЛЕСНЕ УВРЕДЕ НА РАЧУН ЂОКОВИЋА: Србин је изгубио разум и нисам изненађен

FOTO: Tanjug/AP

Đoković, u svom 35. grend slem finalu, nije uspeo da stigne do 24. tutule sa najvećih turnira i tako se izjednači sa rekorderkom Margaret Kort. On je, takođe, propustio priliku i da izjednači rekord Švajcarca Rodžera Federera po broju trofeja na Vimbldonu.

Dosta toga je Nole propustio u Londonu, ali Britanci nisu da ga vređaju i omalovažavaju. Kontroverzni britanski novinar Pirs Morgan već godinama pljuje Novaka Đokovića, a tako je bilo i posle finala Vimbldona.

Još se sećamo kako je "udario" na Noleta nakon što je izgubio meč za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju, kako je prozivao Novakovu majku i kako ga je nazivao "varalicom i idiotom". A i sada je iskoristio prilku da oplete po Srbinu.

- Novak Đoković je izgubio razum i nisam iznenađen, Alkaraz mu je oteo krunu. Neverovatan meč. Rodila se nova legenda Vimbldona. Kakav igrač, kakav meč, čestitke - istakao je Pirs Morgan objašnjavajući trenutak u kom Nole lomi reket, pa ipak malo "spustio loptu":

- Imam veoma pomešana osećanja o Novaku Đokoviću. Svaki put kada sam siguran da ga prezirem, bilo to zbog toga što razbija rekete ili zbog stavova o koronavirusu, održi govor poput ovoga ili prospe suzu za svog mladog sina i opet se zagrejem za njega. Genijalan igrač, komplikovan čovek...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu