BRITANCI konstantno pokušavaju da pišu loše o Novaku Đokoviću, a sada su to uradili na krajnje bizaran način. U želji da pokažu razliku između Srbina i njegovog rivala iz finala Vimbldona Karlosa Alkaraza, predstavili su Novaka kao rasipnika, a Španca kao skromnog dečka koji i dalje živi sa mamom i tatom.

AJMO MALO

17.07.2023. 12:35

...DA SKRENEMO PAZNJU SA TENISA NA PENTHAUS. Nego rechte nam, gde je Nole stanovao pre nego je postao ono sto je sad? Sigurno ne u Monaku, Floridi ili Marbeli, a jos manje u nekoj Vili ili Penthausu. Prilicno degutantno poredjenje, mladog spanca koji je tek sad krocio na teniski tron, i Noleta koji vec petnnajestak godina hara u tom sportu.

Tanja CG

17.07.2023. 14:20

Ne, nego je trebao så ženom i djecom da ostane kod mame i tate. A toliko para zaradio svojim trudom i radom. Uživaj Nole i sve ti u zivotu cvjetalo.

Pedja

17.07.2023. 15:42

Samo ti Nole kupuj u anglosaksonskim zemljama, pa ce ti gamad oteti posteno zaradjene investicije, kao sto su oteli ruskim bogatasima sve. Tako mogu da urade kome hoce, samo nadju neki samo njima poznat razlog, kao naprimer nije se vakcinisao protiv korona virusa. Ta bagra moze da radi sta hoce, jer imaju narod u svojim zemljama koji ceka petak ili subotu da kupi sest piva i malo trave da se opuste za vikend posle napornih 10 do 12 sati svskoga radnog dana i vecinom i subote, dok im mediji ispiru mozak kako zive u izobilju a svugde drugo na svetu narod zivi kao beda. A kad pojedini otputuju u siromasne zemlje, sad im je omiljena destinacija balkanske zemlje, ne mogu da se nacude izobilju zivota. Najzalosnije je sto njihova propagandna masina utice i na ljude iz po njima siromasnih zemalja, koji gledajuci Holivudske filmove veruju u tu bajku.

Jovan

17.07.2023. 18:10

Koga briga sta oni pricaju i pisu. Zlobnici zavidni. Da je Nole o tome brinuo do sada bi ga svi zaboravili i ne bi nista postigao. Pojede ih mrznja, jadnike. Novak ima svoj put i svoje ciljeve i milione ljudi koji ga vole i postuju sve sto radi, ne samo u tenisu. Odmori sad malo uz divnu porodicu i nastavi dalje