OVO JE SRBINOV PENTHAUS O KOME PIŠU BRITANCI! "Alkaraz živi sa mamom i tatom u stanu od 200.000 evra, a Đoković..." (VIDEO)

Novosti online

17. 07. 2023. u 12:02

BRITANCI konstantno pokušavaju da pišu loše o Novaku Đokoviću, a sada su to uradili na krajnje bizaran način. U želji da pokažu razliku između Srbina i njegovog rivala iz finala Vimbldona Karlosa Alkaraza, predstavili su Novaka kao rasipnika, a Španca kao skromnog dečka koji i dalje živi sa mamom i tatom.

ОВО ЈЕ СРБИНОВ ПЕНТХАУС О КОМЕ ПИШУ БРИТАНЦИ! Алкараз живи са мамом и татом у стану од 200.000 евра, а Ђоковић... (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Tako su naveli da Novak poseduje luksuzan penthaus u Majamiju sa ogromnom terasom duž cele nekretnine koja gleda na Atlantski okean. Osim tog penthausa, ima i dva stana u jednoj zgradi u Njujorku, koja zajedno koštaju oko deset miliona evra.

Tokom korone, Srbin je provodio dosta vremena u Marbelji, u vili koja ima devet spavaćih soba. Kasnije je i tu vilu kupio za deset miliona evra. 

Svako ko normalno razmišlja rekao bi da je Novak pametno ulagao novac, ali Englezi su jednostavno pokušali da ga naprave neskromnim. Da bi ta njegova osobina došla do izražaja, povukli su paralelu sa Alkarazom.

Španac, navodno, i dalje živi sa mamom i tatom...

- Alkaraz ima samo 20 godina i zaradio je nešto više od 20 miliona evra. Međutim, i dalje ne želi da se odvoji od svoje porodice. On će se posle Vimbldona vratiti kod mame, tate i braće u stan od 200.000 evra, koji se nalazi na prvom spratu, iznad kioska sa brzom hranom, gde se prodaju kebab i pica, u El Palmaru, blizu Mursije. U budućnosti cela porodica planira da se preseli na veliko imanje. Teniser je već kupio zemljište na kojem je planirana izgradnja dve kuće - navodi "San". 

Đoković, navodno, ima dva penthausa u jednoj zgradi na Menhetnu koje je, prema nezvaničnim izvorima, kupio 2017. godine. Neboder se nalazi u Sohou, a prema istom izvoru, Đoković ih je tada platio 8.300.000 dolara. Iz penthausa se pruža prelep pogled na ovaj ekskluzivni deo Njujorka gde vrednost nekretnina dostiže vrtoglave cene,

Prema komentarima na propagandnom filmu, koji daje pogled na "Novakovu zgradu" iz ptičje perspektive, ova dva stana sada vrede preko 10.000.000 dolara, dok jedan od Đokovićevih komšija tvrdi da su penthausi 25.000.000 dolara, pa čak i preko toga.

Iz arhivskih tekstova od pre šest godina može se saznati da je "Volstrit džornal" pisao o toj Noletovoj investiciji i da je zgrada, u kojoj on ima apartmane površine 185 kvadratnih metara, urađena po projektu arhitekte Renca Pijana.

Zgrada je tada bila u početnoj fazi izgradnje, a Đoković se nalazio među prvim kupcima. Izvođač radova firma "565 Broome Soho" je pre toga sa srpskim teniserom bila u obligacionom odnosu i kod prodaje apartmana u Majamiju.

- Volim dizajn te dve zgrade i njihova lokacija je fantastična. I Njujork i Majami su na mojoj putnoj listi svake godine, pa će biti uzbudljivo da stalno imam gde da se vratim - naveo je tada srpski teniser.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu