Novak Đoković i Karlos Alkaraz sastali su se u finalu Vimbldona, a velika većina prisutnih navijača bila je protiv ideje da sedmostruki šampion iznova trijumfuje. Zašto je to tako - na prilično šokantan način otkrila je legenda "belog sporta", Amerikanac Džon Mekinro.

Cynar

17.07.2023. 15:45

Trebalo je medju gledaoce na stadionu poslati i deo nase opozicije koji kaznjavaju nas obicne gradjane, a pridodati im ljude koji vode uredjivacku politiku N1.Onda bi bila potpunija ona engleska rulja( to nisu navijaci koji aplaudiraju sportskim potezima, ali i rulja je za njih preblag izraz) Svaka cast Novaku da to podnosi.

Strah me

17.07.2023. 16:14

Ovaj antislovenski, tj. antipravoslavni stav traje dugo. Krenuo protiv rusa Napoleon, pa austrougari i nemci u Velikom ratu. Pa nemci u drugom, pa anglosaksonci 1999. na nas ka rusima. I tad su se ofirale karte: svi bivsi kolonizatori bi da pljackaju i dalje. Oni nece stati jer ne umeju nista drugo. Uobrazeni, umisljeni od napljackanog zaustavice se kad dobiju bombe na kucu!

Duško

17.07.2023. 16:39

Pitajte Srbe gastarbeitere po belom svetu. Trpe nas zato što smo najbolji radnici, a inače nas očima ne mogu videti. Tako je i s našim Novakom. I što smo daleko inteligentniji i sposobniji .

Dragana

17.07.2023. 16:39

Kivni ste na njega sto nije uzeo Englesko drzavljanstvo on bi bio vas i dizali bi ga u nebesa ovako pokusavaju da ga slome a ne mogu jer u njemu ima SRPSKOG INATA Srbi nisu na prodaju

Mija

17.07.2023. 17:19

Sva ta britanska nacistička bagra ne vredi niti crno ispod noktiju od gospodina najvećeg teniser i sportista svih vremena. Bolno je to što oni to znaju ali ne mogu tu ništa promeniti i zato neka ti ludi nacisti koji su ptolivali krv nevinih ljudi od Australije, Novog Zelanda Afrike Amerike sve do Srbije crknu od zavisti i oni i njihova pokojna kornjača. Nikada neće imati takvog gospodina kao što je Đole niti sportaša. Setimo se samo slučaja trkača Zdravkovića kada je svojom pobjedom natjerao njihovog današnjeg sera ustvari s**** da se sakrije i ne pojavi se na podiju za medalje kada ga je pobedio usred Londona e to su te nacističke s**** koji se kite titulama Ser a ne znaju ni šta ta reč znači. Oni su jadni sitno duši nacisti.!!!!!!!

vt

17.07.2023. 17:54

Apoteoza Rogera Federera od strane NV Princeze od Velsa je bila nesto kao poslednjih 100 strana sage o Budenbrokovima. Svima je jasno da je kraj Imperije vec gotova stvar ali jos postoje neki detalji koji taj kraj cine samo malo neizvjesnijim... P.S. Sad ce ga jos nekoliko godina mamuzati ko' mrtvog konja , sve sa fino skrojenim odijelom.

Haim

17.07.2023. 18:13

Je li neko primetio da je izostalo ono hvala publici, vi ste najdivnija publika, hvala organizatorima, skupljačima lopti!...ni Alkaraz se nije zahvalio publici, nikome...samo španskom Kralju.

Luka

17.07.2023. 18:45

Na toj mržnji prema srpskom narodu i Slavenima izgrađena je geopolitika i dnevni poitički odnosi u svim pitanjima vezano uz srpski narod.Zato nije bilo suđenja za proteranih230.000 Srba iz Hrvatske,preko 150.000 Srba ubijenih i proteranih iz Sarajevs,za egzodus i sa Kosmeta i sadašnje zatočeništvo srpskog naroda na Kosovu.,kakvo ne postoji nigde na svetu ili barem u Evropi.Taj geoplitički stav formirala je austrougarska sa Njemačkom ,a podržala i proširila Engleska , ja proširenjem EU postalo normalno ponašanje za celu zapadnu Evropu.

Janko

17.07.2023. 18:51

@Ambrozije,zavist pogotovo kod onih koji nisu ništa postigli u životu postoji u svakom narodu,ali nigde toliko koliko kod Srba u Srbiji ,jer je u srpskom društvu previše dangubovića ,koji bi hteli dobro živeti sa malo rada.Nemar i zavist su rak rana u mentalitetu srpskom.

vuk

18.07.2023. 15:18

Publika je bodrila i Novaka.U pojedinim trenutcima kada se lomilo na 2:1 daleko vise nego Karlosa.E sad ja ne razumem zasto se sve vesti o Novaku baziraju na pisanju o mrznji a ne na pisanju o podrsci koja i te kako postoji.

Moje mišljenje

18.07.2023. 18:26

Mi nikada nismo praktično ni minimum uradili na promociji Srba i Srbije. Mislimo, da ako mi znamo nešto kao istinu, da to zna ceo svet. To nije tačno. Zapadni lobiji već dugo nesmetano rade na satanizaciji Srbije i to je urodilo plodom dok smo mi spavali. Svaku pogrešnu informacijju koju je svet već usvojio, strahovito je teško ispraviti. To je rad koji je strpljiv, uporan i dugotrajan. Iza njega treba da stane Država i po pitanju kadrova i finansijski.

posmatrac

19.07.2023. 07:25

Sto ima cudno o tome Njemce jos I dan Dana's negativno posmatraju od drugih svetskog rata Sto su Srbi radili devedesetih jos uvek ide na naplatu i trajat ce godinama Dakle bolje da se priviknemo na to

Goran

19.07.2023. 09:24

Sasvim je prirodno što ga britanci mrze. To je zato što svaki dan piju čaj i time pokazuju da su bolesni. Nemojmo im zameriti to je bolest.