SRAMAN POTEZ MAĐARSKE TENISERKE: Nesportsko ponašanje na turniru u Budimpešti (VIDEO)

Novosti online

19. 07. 2023. u 14:14

TENISKI svet ostao je šokiran potezom Mađarice Amarise Kijare Tot koja se nesportski ponela tokom meča sa Šuai Ženg na turniru u Budimpešti.

СРАМАН ПОТЕЗ МАЂАРСКЕ ТЕНИСЕРКЕ: Неспортско понашање на турниру у Будимпешти (ВИДЕО)

Epa / SCOTT BARBOUR

Naime, u finišu prvog seta, pri rezultatu 5:5 tokom jedne sporne lopte Tot je prišla i bez imalo poštovanja obrisala nogom sporni trag, pre nego što je sutkinja sišla sa stolice da proveri gde je pala lopta.

To je iznerviralo Kineskinju i njenog trenera. Trenutno 45. teniserka sveta je potom dobila napad panike i predala je meč. Mađarica je tada podigla ruke uvis i počela da se raduje. Nije pokazala nimalo poštovanja prema protivnici.

Ponašanje mlade 20-godišnjakinje je zasmetalo Australijanki Ajli Tomljanović koja se povodom svega oglasila na Tviteru.

- Apsolutno odvratno ponašanje. Šuai je bolja osoba od mnogih od nas jer se rukovala sa sutkinjom i tom devojkom. Ali opet – to je Šuai, naravno da se tako ponašala - napisala je Tomljanović.

Tot će u drugom kolu turnira u Budimepšti igrati protiv Ukrajinke Katarine Baindl. Ipak, uprkos tome što će nastaviti nadmetanje, bacila je mrlju na nastup u prvom kolu.

BONUS VIDEO: DRAMA NA VIMBLDONU: Klimatski aktivisti dva puta prekidali meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?