ŠTA ĆE REĆI ĐOKOVIĆ? Danil Medvedev: Niko nije kao Karlos Alkaraz

Novosti online

07. 09. 2023. u 08:10

Najbolji ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale Ju-Es opena, nakon što je u tri seta pobedio sunarodnika Andreja Rubljova 6:4, 6:3, 6:4.

ШТА ЋЕ РЕЋИ ЂОКОВИЋ? Данил Медведев: Нико није као Карлос Алкараз

Foto: AP

Treći teniser planete tako je stigao do šeste pobede nad Rubljovom, od kog nikada na grend slemu nije izgubio set, čime je potvrdio da je njegova noćna mora.

Međutim, Medvedeva u polufinalu poslednjeg grend slema u sezoni čeka njegova noćna mora Karlos Alkaraz koji je počistio Aleksandera Zvereva. 

- Rekao sam da mi je forma 10 od 10, ali mora da bude 11 od 10 ako želim pobedim Karlosa. Alkaraz ima svaki udarac u repertoaru, i ima jače udarce od svih drugih. On može da me probije jer ima tako snažne udarce, forhend od 160 km/č. Ostali obično ne mogu da me probiju. Uz to su i slajs, drop-šot, ima sve… Ali uvek možeš da pobediš nekog – gubio je i Novak, gubio je čak i Rafa na šljaci ponekad. Isto je i sa Karlosom. Moram da serviram bolje nego u prethodnim mečevima, na liniju, da budem usredsređen sto posto vremena - hvalio je Medvedev svog rivala.

Podsećanja radi, Rus igra četvrtfinale Ju-Es opena četvrti put u poslednjih pet godina, a 2021. je osvojio titulu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)