VREME JE ZA VELIKO FINALE: Poznato kad se Novak Đoković bori za 24. grend slem trofej

Novosti online

09. 09. 2023. u 11:13

MOŽDA su svi očekivali duel Novak Đoković - Karlos Alkaraz u finalu Ju-Es opena, ali u meču za trofej igraće srpski as i Danil Medvedev, pošto je Rus pobedio mladog Španca sa 7:6(3), 6:1, 3:6, 6:3. Poznato je i kad se igra meč za trofej na poslednjem grend slemu u sezoni.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ВЕЛИКО ФИНАЛЕ: Познато кад се Новак Ђоковић бори за 24. гренд слем трофеј

Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Nema dileme da će i to biti pravi klasik, s obzirom na to da će trenutno drugi i treći igrač platene odmeriti snage 15. put, Nole vodi sa 9:5. Oni će na teren stadiona "Artur Eš" izaći u nedelju od 22 sata po srednjeevropskom vremenu.

Ovo će ujedno biti repriza finala iz 2021. godine kada je Rus trijumfovao sa 6:4, 6:4, 6:4 i tako sprečio Srbina da osvoji kalendarski slem. Ujedno to je momku iz Moskve jedina grend slem titula koju je osvojio do sada u karijeri.

Kada je u pitanju ova sezone, Đoković i Medvedev su odigrali dva meča. Novak je najpre slavio u Adelejdu (2:0), da bi se Danil revanširao u Dubaiju (2:0).

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)