"ZALJUBILA SAM SE U POGREŠNOG ČOVEKA": Sunovrat legendarne teniserke, izgubila 17 miliona evra, preti joj višegodišnja kazna zatvora

Novosti online

13. 09. 2023. u 10:07

NEKADA najbolja teniserka sveta Aranča Sančez Vikario nalazi se u velikim finansijskim problemima i njen život se pretvorio u pakao.

ЗАЉУБИЛА САМ СЕ У ПОГРЕШНОГ ЧОВЕКА: Суноврат легендарне тенисерке, изгубила 17 милиона евра, прети јој вишегодишња казна затвора

Foto: Printskrin

Aranča je završila na sudu zbog optužbi da je zajedno sa svojim bivšim suprugom Đozepom Santakanom izbegla plaćanje duga Banci Luksemburg, zbog čega joj preti višegodišnja zatvorska kazna.

Aranča Sančez je na nagovor svog bivšeg supruga osmislila plan da zaobiđe plaćanje poreza na dobit. Navodno, Aranča i njen bivši suprug duguju Banci Luksemburga 6,6 miliona evra, uključujući i kamate na ime poreza koji nikada nisu platili.

Slavna teniserka tvrdi da je bila izmanipulisana od strane Santakane koji je od 2009. godine vodio brigu o finansijama. Na sudu je rekla da je bila spremna da plati dug, ali joj je tadašnji suprug rekao da je on sve sredio i da nema razloga za brigu.

"Uradila sam ono što je on od mene tražio. Ja sam teniserka, nisam upoznata o svim detaljima kada je reč o imovini, firmama, ne razumem se u te stvari. Verovala sam suprugu", rekla je bivša teniska zvezda pred sudom u Barseloni.

Iako je tokom izuzetno uspešne teniske karijere zaradila oko 17 miliona evra, legendarna teniserka iz Španije sada jedva sastavlja kraj s krajem. Istakla je da je tužila svog bivšeg partnera u SAD kako bi otkrila gde je njen novac, nakon što je Santakana navodno prodao svu imovinu koju je stekla tokom svoje profesionalne karijere i novac prebacio u tu zemlju.

"Zaljubila sam se u pogrešnog čoveka, to je bila moja greška", rekla je Aranča.

Ona se kroz suze požalila da je njena finansijska situacija izuzetno teška i da praktično uspeva da preživi zahvaljujući prijateljima koji joj pomažu.

"Sposobna sam da izdržavam decu zahvaljujući novcu koji mi ostave prijatelji. Tako se borim. Dajem sve od sebe i neću se predati", rekla je teniserka.

Svoju stranu priče izneo je i njen bivši suprug Đozep Santakana. On ističe da njegova bivša ne može pobeći od odgovornosti za ovu finansijsku aferu. Kako je rekao, greška koju je napravila nije to što se zaljubila u njega, već to što je izbegavala plaćanje poreza i bila neodgovorna prema sopstvenoj porodici.

Foto: EPA

 

"Očekujem da će istina izaći na videlo kada se ovo završi", rekao je bivši suprug.

Aranči i Santakani za finansijske malverzacije preti kazna od četiri godine zatvora, a tu su i milioni evra duga koji moraju vratiti.

Podsećanja radi, slavna španska teniserka je osvojila četiri grend slem titule, tri puta je bila najbolja na Rolan Garosu 1989, 1994. i 1998. godine, dok je na Ju-Es openu trijumfovala 1994. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)