"ĐOKOVIĆ JE ZA DESETKU, PATRIOTA"! Španci posvetili neverovatan tekst Novaku, koji morate da pročitate

Novosti online

15. 09. 2023. u 15:55 >> 16:00

TENISKA reprezentacija Srbije nalazi se u Valensiji na Dejvis kup takmičenju, a posebnu pažnju tamošnjih medija privlači, očekivano, Novak Đoković.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ЗА ДЕСЕТКУ, ПАТРИОТА! Шпанци посветили невероватан текст Новаку, који морате да прочитате

Foto: EPA-EFE/Kai Foersterling

Španska "Marka" posvetila je prvom teniseru planete i osvajaču 24 grend slem titula poseban tekst u kome su na neverovatan način govorili o Srbinu.

- Novak Đoković je teniser za desetku. Najbolji teniser u istoriji je takođe primer za svoje zemljake. Kada njega pozove otadžbina, prvi je koji se odazove. Pet dana posle trijumfa na Ju-Es openu, posle rekordne 24. grend slem titule, Novak je u Valensiji, spreman da brani boje Srbije u želji da se plasira u finalnu fazu Dejvis kupa u Malagi, od 21. do 26. novembra.

Foto: EPA-EFE/Ana Escobar

Podsetili su koliko Novak voli Srbiju i koliko Srbi obožavaju njega.

- Đoković je sve u Srbiji. Jedan avion nosi njegovo ime, ima i poštansku marku sa svojim likom, diplomatski pasoš je dobio posle osvajanja Dejvis kupa, a u utorak su mu zemljaci priredili nezaboravan doček na balkonu koji je delio sa srpskim košarkašima.

Citirali su u nastavku teksta Novaka Đokovića.

- Osećao sam se loše što prošle godine nisam ovde igrao i zato mi je sada, uz osvajanje grend slem turnira, osvajanje "salatare" prioritet u ovoj godini.

Ističu da Novak nije u Španiji samo kako bi ispunio uslov igranja na Olimpijskim igrama, uz opasku da "svi koji ostvare istorijske uspehe u Dejvis kupu i na OI imaju pravo da zaigraju".

Zaključak španskog lista. Kratak i jasan:

- Novak je patriota.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)