PALA ODLUKA! Evo kada će Partizan i Zvezda igrati u Humskoj

Novosti online

15. 09. 2023. u 09:39

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaju se 27. septembra.

ПАЛА ОДЛУКА! Ево када ће Партизан и Звезда играти у Хумској

FOTO: M. Vukadinović

Još odranije je poznato da će prvi večiti derbi u novoj sezoni biti odigran u devetom kolu (sreda), a sada je direktor takmičenja Aleksandar Pivić odredio i njegov termin.

Odlukom Zajednice Mocartbet Superlige Srbije potvrđeno je da će 171. večiti derbi početi od 19 časova na stadionu u Humskoj, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Partizan do tada očekuju utakmice sa Radnikom kod kuće i Železničarom u Pančevu, dok šampiona Srbije pored obaveza u domaćem šampionatu čeka i prva utakmica u Ligi šampiona.

Sa druge strane, Crvena zvezda ovog vikenda gostuje Čukaričkom na Banovom brdu, zatim i u utorak na premijeri Lige šampiona aktuelnom prvaku Evrope Mančester sitiju, da bi posle toga na stadionu "Rajko Mitić" ugostila TSC iz Bačke Topole, u derbiju dosadašnjeg dela takmičenja.

Izabranici Baraka Bahara su u dosadašnjih šest kola upisali pet pobeda i poraz, zauzimaju drugo mesto s 15 bodova, dok četa Žarka Lazetića ima 16 poena i, mimo svih očekivanja, trenutno je lider superligaške trke.

Partizan je treći s 13 bodova, ali i pet odigranih utakmica, jednom manje od pomenutog tandema.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)