NOVO IZNENAĐENJE U ŠANGAJU: Učešće završio četvrti teniser sveta

Novosti online

10. 10. 2023. u 16:02

IZNENAĐENjA u Šangaju se nastavljaju. Učešće na ovom mastersu okončao je i četvrti teniser sveta Janik Siner koji je poražen od Bena Šeltona sa 2:6, 6:3, 7:6 (5).

НОВО ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ШАНГАЈУ: Учешће завршио четврти тенисер света

Epa / SCOTT BARBOUR

Pre Italijana takmičenje su okončali Danil Medvedev, Kasper Rud, Aleksandar Zverev i Stefanos Cicipas, sve igrači iz top 10 na ATP listi.

Amerikanac je 20. na planeti, ali njegova pobeda predstavlja iznenađenje ako se zna da je Siner u Šangaj došao kao šampion Pekinga.

Što se meča tiče, 22-godišnjak iz San Kandida ga je sjajno počeo, napravio je dva brejka i to mu je bilo dovoljno da posle 33 minuta dođe do prednosti.

Ipak, Šelton je podigao nivo igre u drugom setu. Oduzeo je rivalu servis u četvrtom gemu i to bez izgubljenog poena. Uspeo je da zadrži tu prednost i odvede duel u odlučujući segment.

U trećem setu je viđena velika borba, brejk prilika je bilo ali ne i brejka. U 13. gemu je Amerikanac stigao do 4:1, ali je sa četiri vezana poena odgovorio Italijan. Nakon toga je tri uzastopna poena osvojio 21-godišnjak iz Atlante što je značilo i kraj meča.

Šelton će u četvrtfinalu igrati protiv zemljaka Sebastijana Korde.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!