"SRAMOTO JEDNA"! Jelena Dokić o ocu Damiru: Tukao me je i ponižavao od prvog treninga

Novosti online

08. 11. 2023. u 10:55

JELENA Dokić ne prestaje da šokira teniski svet. Ona je ispričala u jednom podkastu kroz kakav je pakao prošla tokom igračke karijere u kojoj je važnu ulogu imao njen otac Damir.

СРАМОТО ЈЕДНА! Јелена Докић о оцу Дамиру: Тукао ме је и понижавао од првог тренинга

FOTO: EPA

Naime, Dokićeva je poslednjih godina opisivala sebe kao žrtvu porodičnog nasilja, pa je čak o tome i knjigu napisala.

- Otkad sam počela da igram tenis, od prvog udarca, moj otac me je tukao. Stvari su se komplikovale i pogoršavale iza zatvorenih vrata - priča Dokićeva i nastavlja:

- Evo me ovde kao polufinalista Vimbldona, sedim u igračkoj loži u suzama, pričam sa mojim ocem preko telefona koji mi kaže "Sramoto jedna, sramotiš mene i porodicu". Zato što sam izgubila polufinale! Nije mi dozvoljeno da se vratim u hotel i da pronađem svoj način da radim šta god želim, spavala bih na ulici jer nisam mogla nazad.

Šta si onda preduzela?

- Ostala sam na Vimbldonu, čekala sam da se svi raziđu. Sakrila sam se iza jednog ćoška u igračkoj loži da bih tu spavala. Našli su me usred noći čistači, koji su dolazili da počiste - prisećala se Jelena u podkastu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)