NEVEROVATNA DOMINACIJA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ovo je pet najboljih poteza Srbina u 2023. godini (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

23. 12. 2023. u 11:46

NOVAK Đoković odigrao je još jednu fantastičnu sezonu u kojoj je osvojio sedam trofeja i tako nastavio da dominira svetskim tenisom. "Jurosport" je izdvojio pet najboljih poteza srpskog asa u ovoj godini.

НЕВЕРОВАТНА ДОМИНАЦИЈА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Ово је пет најбољих потеза Србина у 2023. години (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Sve je počelo od Melburna gde je Nole došao do jubilarni desete titule na Australijan openu. Peto mesto rezervisano je za duel sa Grigorom Dimitrovim i duga razmena koja je pripala prvom reketu sveta.

Četvrta pozicija je meč protiv Martona Fučoviča na Rolan Garosu, dok je na trećem mestu poen protiv Andreja Rubljova ponovo u Australiji.

Meč protiv Dimitrova na prvom grend slemu je očigledno obilovao sjajnim poenima, pa je tako i drugo mesto sa ovog duela.

Za najbolji potez proglašen je onaj iz meča Đoković - Alkaraz u polufinalu Rolan Garosa. Novak je tada najpre stigao kratku loptu Španca, a potom ga sjajnom reakcijom na mreži sprečio da osvoji poen.

Osim sedam titula, Beograđanin je osmi put okončao godinu kao svetski broj jedan, sedmi put je osvojio Završni masters, došao je do 24 grend slem titule i 40 masters trofeja. Zaista neverovatna dominacija!

Podsetimo, Nole će od 29. decembra do 7. januara nastupati za Srbiju na Junajted kupu.

BONUS VIDEO: ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024