"JA TO NISAM REKAO!" Alkaraz o Đokoviću: Izgleda kao da ima 20 godina, srećan sam što mogu da igram protiv njega

Novosti online

27. 12. 2023. u 22:26

NOVAK Đoković i Karlos Alkaraz priredili su pravi spektakl navijačima u Rijadu. Na kraju se radovao Španac koji je pobedio sa 4:6, 6:4, 6:4. Momak iz Mursije se osvrnuo na duel sa svetskim brojem jedan.

ЈА ТО НИСАМ РЕКАО! Алкараз о Ђоковићу: Изгледа као да има 20 година, срећан сам што могу да играм против њега

Foto: EPA-EFE/STR

On je najpre istakao da se nada da mu ovo nije poslednji put da igra u Saudijskoj Arabiji.

- Nisam mogao da provedem mnogo vremena van terena, ali je bilo sjajno. Nadam se da ovo nije poslednji put da sam ovde i da igram u Rijadu - rekao je Alkaraz.

Voditelj je potom naglasio da je uspeo da savlada "starog momka". Ipak, Karlos je uspešno izbegavao da potvrdi te reči.

- Ja to nisam rekao. Svaki put kada delim teren sa njim je sjajno. On je neverovatan, odrastao sam gledajući ga kada je osvajao velike turnire, vrlo sam srećan što mogu da igram protiv njega i nadam se da ću nastaviti. On izgleda kao da ima 20 godina. Želim da mu čestitam i da mu zahvalim što je igrao ovaj meč sa mnom ovde.

Nema sumnja da će ova dvojica sjajnih tenisera voditi velike bitke na terenu i u 2024. godini. Španac je kao cilj zacrtao da pobeđuje Srbina i osvaja velike trofeje.

- Cilj mi je nastavim da napredujem kao čovek i igrač, da probam da ga pobeđujem (Novaka). To mi je glavni cilj za 2024, želim da osvojim velike turnire. Najbitnija stavar je da nastavim da učim - zaključio je Alkaraz.

Podsetimo, Đoković će sezonu početi učešćem na Junajted kupu (29. decembar - 7. januar). Potom ga očekuje pohod na odbranu titule na Australijan openu (15. - 28. januar).

BONUS VIDEO: ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PISMENI ZADATAK O KOME PRIČA SRBIJA: Đak je odabrao da piše ovoj značajnoj ličnosti, evo koju ocenu je dobio