ĐOKOVIĆ POSLE POBEDE U PERTU: Australija je moje srećno mesto, sjajno je biti ovde

Novosti online

31. 12. 2023. u 13:12

NOVAK Đoković na sjajan način je zatvorio 2023. godinu. Nole je ubedljivo pobedio Džidžena Džanga sa 6:3, 6:2. Srpski as je posle meča izneo viđenje istog.

ЂОКОВИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ У ПЕРТУ: Аустралија је моје срећно место, сјајно је бити овде

Foto: EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Nole je priznao da je "malo" zarđao u odnosu na poslednji takmičarski meč.

- Malo sam zarđao na početku. Van tempa i ritma u prvih 5-6 gemova, ali to je normalno. Kada niste igrali zvaničan meč posle mesec dana, potrebno je vreme da motori prorade. On je dobro servirao, nije imao šta da izgubi. Kada sam ga brejknuo, tada se psihološka prednost prebacila na moju stranu. Da dobijem u dva seta prvi meč u sezoni, uvek je dobro - rekao je Đoković.

Fantastičnu podršku sa tribina imao je najbolji teniser sveta.

- Naravno, sjajno je biti ponovo ovde u Pertu. Hvala svima što ste došli. Nova godina je za nekoliko sati, cenim to. Deset godina je prošlo od kako sam bio u Pertu. Ova Arena je jedna od najlepših u kojoj sam ikad igrao. Australija je moje srećno mesto. Nedostajalo mi je da igram u Pertu pred vama. Hvala što ste došli.

Priliku da Srbiji donese pobedu u meču protiv Kine imaće Olga Danilović koja igra protiv Kinven Dženg. Posle njenog meča ona i Novak će u miks dublu zajedno na teren.

- Pre nekoliko dana na treningu. Zapravo, od Olimpijskih igara u Tokiju. Olgu dobro poznajem. Nadam se da će pobediti. Ako ne, vraćamo se da završimo posao u miksu - zaključio je Đoković.

Podsetimo, Srbija u utorak 2. januara igra protiv Češke.

BONUS VIDEO: Navijači zvižde Novaku, ovo je njegova reakcija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI SU ZAPANJENI: Ovo što je Nikola Jokić bez lopte uradio najboljem defanzivcu NBA lige - nisu mogli ni da sanjaju (VIDEO)