ALKARAZ KOPIRAO ĐOKOVIĆA! Španac čekirao treće kolo Australijan opena

Tanjug

18. 01. 2024. u 10:03

ŠPANSKI teniser Karlos Alkaraz plasirao se danas u treće kolo Australijan opena, pošto je pobedio Italijana Lorenca Sonega sa 6:4, 6:7, 6:3, 7:6.

АЛКАРАЗ КОПИРАО ЂОКОВИЋА! Шпанац чекирао треће коло Аустралијан опена

FOTO: Tanjug/AP

Drugi teniser sveta je protiv 46. na ATP listi slavio posle tri sata i 25 minuta, slično kao što je uradio Novak Đoković dan ranije protiv Alekseja Popirina. 

"Zaista sam zadovoljan svojom današnjom igrom. Mislim da smo obojica igrali na sjajnom nivou. I pored gubitka drugog seta, mislim da sam odigrao dobar meč. Bio je sjajan meč", rekao je 20-godišnji Alkaraz posle meča.

Alkaraz će u trećem kolu igrati protiv Đunčena Šana iz Kine koji je eliminisao Indijca Sumita Nagala sa 2:6, 6:3, 7:5, 6:4.

Ranije danas, nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u treće kolo Australijan opena, pošto je pobedio Slovaka Lukaša Klajna 7:5, 3:6, 4:6, 7:6 (7:5), 7:6 (10:7).

Meč Zvereva i Klajna trajao je četiri sata i 37 minuta. Nemački teniser će u trećem kolu igrati protiv Amerikanca Aleksa Mičelsena, koji je savladalo Čeha Jiržija Lehečku 4:6, 6:3, 6:4, 6:4.

Plasman u treće kolo Australijan opena izborio je i Norvežanin Kasper Rud pošto je bio bolji od Australijanca Maksa Persela 6:3, 6:7 (5:7), 6:3, 3:6, 7:6 (10:7). Norvežanin će u narednom kolu igrati protiv Britanca Kamerona Norija, koji je eliminisao Italija Đilija Cepjerija 3:6, 6:7 (4:7), 6:2, 6:4, 6:4.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!