MISTERIOZNI GURU ŠOKIRAO SVE! Zbog Novaka Đokovića došao na Australijan open, a sada mu se i Srbin zahvalio (FOTO)

Novosti online

24. 01. 2024. u 10:10

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je juče u Melburnu u četvrtfinalu pobedio Amerikanca Tejlora Frica 7:6 (7:3), 4:6, 6:2, 6:3.

МИСТЕРИОЗНИ ГУРУ ШОКИРАО СВЕ! Због Новака Ђоковића дошао на Аустралијан опен, а сада му се и Србин захвалио (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Sledeći rival Srbinu u polufinalu je Janik Siner, ali dok ne dođe do tog duela, mediji se bave susretom Novaka Đokovića i misterioznog gurua. 

- Divno upoznavanje sa Novakom! Ostati na vrhunskom učinku više od dve decenije u neverovatno konkurentnom teniskom krugu je izvanredno. Vaša posvećenost i razumevanje tela i uma predstavljaju izvanredan primer za druge. Sve najbolje u predstojećim mečevima - napisao je Sadguru.

A da je ovo poznanstvo veoma značilo i Đokoviću pokazuje njegov potez na mrežama,  podelio je fotografiju sa Sadguruom i napisao:

- Hvala Vam, Sadguru, što ste me posetili i gledali moj meč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sadhguru (@sadhguru)

Inače, Sadguru je osnivač i šef "Isha fondacije" u Indiji. Fondacija, osnovana 1992. godine, predvodi ašram i joga centar sa obrazovnim i duhovnim aktivnostima. Sadguru predaje jogu od 1982. Autor je bestselera Njujork tajmsa "Karma", koji je poklonio Đokoviću, što se vidi i na fotografijama.

Čest je govornik na međunarodnim forumima i zalaže za zaštitu životne sredine od klimatskih promena, pokrenuvši mnoge inicijative.

Godine 2017. dobio je "Padma Vibhushan", drugu najveću civilnu nagradu Indije, za doprinos duhovnosti i humanitarnim aktivnostima. 

Bonus video: JAKO MI JE KRIVO! Bogdan Bogdanović o porazu u finalu Svetskog prvenstva

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave