RODŽER FEDERER, KAKVA CICIJA! Nik Kirjos ispričao kako se proveo u gostima kod Švajcarca

Novosti online

25. 01. 2024. u 19:54

RODžER Federer je samo od teniskih turnira u karijeri zaradio preko 130 miliona dolara. Tu se ne računaju sponzorski ugovori, reklame, marketing i sve što je zaradio van terena. Uprkos stotinama miliona koje ima na svom bankovnom računu, novac je uštedeo na Niku Kirjosu. Kako i zašto? Otkrio je to Australijanac.

РОЏЕР ФЕДЕРЕР, КАКВА ЦИЦИЈА! Ник Кирјос испричао како се провео у гостима код Швајцарца

FOTO: AP

Pozvao je Rodžer Nika da dođe kod njega u Švajcarsku na dve nedelje i da zajedno treniraju. Očekivao je on da će to da bude neka vrsta luksuznog odmora sa treningom, da će možda biti u njegovoj vili od osam miliona dolara ili u nekom od vrhunskih hotela. Umesto svega toga dočekalo ga je iznenađenje i hotel od tri zvezdice. Ispričao je sve to australijski as, koji ne igra na prvom grend slemu sezone, već se nalazi u ulozi komentatora za "Eurosport".

"Trenirao sam sa Rodžerom, zanimalo me baš kako je trenirao, šta je radio. Pravio je sam svoje vežbe, radio je na slajsu dosta. Mislio sam da on nema na čemu da radi, to je Federer, ali sam onda video kako to radi tamo. Tamo je najbolja hrana u tim klubovima u Švajcarskom, stari evropski klubovi, špagete bolonjeze... Pozvao me je na trening na početku moje karijere, očekivao sam hotel od pet zvezdica, umesto toga bio sam u hotelu sa tri zvezdice. Pozdrav, Rodž, pozdrav", rekao je Kirjos.

Pričao je sve to kroz osmeh, ali definitivno ne zaboravlja te momente. "Internet je bio slab, nisam mogao da spavam, onda sam trenirao sa njim po tri-četiri sata dan kasnije", zaključio je Kirjos.

(Mondo)

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)