JANIK SINER SE PRIDRUŽIO NADALU I FEDERERU: Novak Đoković je samo od njih trojice ovo doživeo

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 01. 2024. u 15:34

NOVAK Đoković neće odbraniti titulu na Australijan openu, pošto je u polufinalu poražen od Janika Sinera sa 6:1, 6:2, 6:7 (6), 6:3. Italijan je ovim trijumfom uradio nešto što su uspeli samo Rodžer Federer i Rafael Nadal.

ЈАНИК СИНЕР СЕ ПРИДРУЖИО НАДАЛУ И ФЕДЕРЕРУ: Новак Ђоковић је само од њих тројице ово доживео

FOTO: Tanjug/AP

Naime, trenutno četvrti igrač sveta je jedini igrač uz pomenutu dvojicu koji je srpskog asa pobedio na grend slemu, Završnom mastersu i Dejvis kupu.

Takođe, Siner je na poslednja četiri meča protiv Đokovića u tri izašao kao pobednik. Jedini poraz doživeo je u finalu Završnog mastersa.

Sve ovo pokazuje da je pred Italijanom sjajna budućnost. On je trenutno na 10 titula, a u nedelju će imati priliku da osvoji najveću u dosadašnjoj karijeri.

Momak iz San Kandida će u finalu igrati protiv Rusa Danila Medvedeva, koji je posle neverovatnog preokreta savladao Aleksandra Zvereva.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)