NIKO KAO NOVAK ĐOKOVIĆ: Ovo je u tenisu uspeo da uradi samo Srbin

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

06. 02. 2024. u 20:19

MNOGI nemaju dilemu kad je u pitanju debata o najboljem teniseru sveta. Za dosta njih je to Novak Đoković, a to pokazuje još jedan neverovatan podatak.

НИКО КАО НОВАК ЂОКОВИЋ: Ово је у тенису успео да уради само Србин

FOTO: Tanjug/AP

Naime, srpski as je jedini igrač u istoriji "belog sporta" koji je najveće titule - grend slemovi, Završni mastarsi i mastersi 1000 osvajao u tri različite decenije.

Đoković je trofeje podizao 2000-ih, 2010-ih i 2020-ih godina. To potvrđuje koliko je Nole dominantan kroz celu karijeru.

Podsetimo, Novak je ove sezone odigrao samo Australijan open. I na tom grend slemu je poražen prvi put od 2019. godine. Njega je u polufinalu zaustavio Janik Siner koji je i osvojio turnir.

Ako vas Novak Đoković zanima, a i sve što se tenisa tiče, pratite vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!