"ON JE VELIKI!" Kakve reči Noleta o Jokiću - "Jedan od najboljih sportista u istoriji Srbije"

Filip Milošević

03. 03. 2024. u 13:21

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković izjavio je danas da je košarkaš Denvera Nikola Jokić jedan od najboljih sportista u istoriji Srbije.

ОН ЈЕ ВЕЛИКИ! Какве речи Нолета о Јокићу - Један од најбољих спортиста у историји Србије

Foto Profimedia

Đoković je noćas sa tribina pratio meč između Los Anđeles Lejkersa i Denvera, koji je završen pobedom Nagetsa rezultatom 124:114.

- On je veliki. On je jedan od najboljih sportista koje imamo u istoriji srpskog sporta. Ono što on radi u poslednje tri godine je neverovatno, ne samo za srpsku košarku, već i za evropsku košarku. Igrati u najjačoj košarkaškoj ligi sveta… On je neverovatan, volim ga, volim ga kao osobu - rekao je Đoković u razgovoru sa američkim novinarom Vikom Lombardijem.

Đoković se posle davanje izjave srdačno pozdravio sa Jokićem. Srpski teniser se u Los Anđelesu priprema za Masters u Indijan Velsu, koji počinje šestog marta.

BONUS VIDEO:

KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!