OSTALI BEZ TEKSTA! Evo šta je Novak Đoković uradio posle šokantne eliminacije sa mastersa u Indijan Velsu (VIDEO)

Novosti online

12. 03. 2024. u 09:17

Indijan Vels je bio masters na koji je Novak Đoković došao prilično radosno, sa velikim ambicijama. Ali, kao i na Australijan openu, i u "pustinji" ga je zaustavio Italijan, i to anonimni. Ono što je Nole uradio posle šokantnog poraza, mnoge je oduševilo.

ОСТАЛИ БЕЗ ТЕКСТА! Ево шта је Новак Ђоковић урадио после шокантне елиминације са мастерса у Индијан Велсу (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, nakon što je Novak Đoković pobedio Aleksandra Vukića, njegov naredni rival bio je Italijan Luka Nardi. I, baš on, 123. teniser sveta, pobedio je najboljeg na svetu.

Senzacionalni epilog poput ovog, a u istoriji tenisa samo se triput desilo da najbolje rangirani igrač izgubi od nekog slabije plasiranog nego što je to Nardi, iznedrio je jednu neočekivanu scenu.

Čak i kada se izgubi od nekog sličnog kvaliteta, teniseri brže-bolje, pognute glave, odjure u svlačionicu. Pobednik za to vreme slavi, daje intervju pokraj terena, publika uživa u tom trijumfu, pa je donekle razumljivo zašto poraženi gledaju da se, što je pre moguće, sklone sa igrališta.

Tako je godinama već.

Ali, Novak je, ipak, poseban.

Kada je, napuštajući teren, video silne mališane koji su se kod "tunela" okupili sa nadom da će dobiti autogram od najboljeg koji je ikada igrao tenis, rešio je da ih ne razočara.

Prišao je, uzeo flomaster, i počeo da im potpisuje sve rekvizite koje su mu nudili...

@vecernjenovostisport Najveći! Novak Đoković i posle poraza oduševio mališane - potpisivao autograme #djokovic #novakdjokovic #tenis #srbija ♬ original sound - dario

Možda Novak Đoković neće podići pehar u Indijan Velsu ove godine, ali je pokazao ko je istinski šampion.

Ako vas Novak Đoković zanima, sve najnovije i najvažnije vesti o njemu, ali i one najzanimljivije, pratite i dalje na sportskim stranicama portala "Novosti".

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)