ČUVENI TENISER BESAN, ŠTA ĆE REĆI ĐOKOVIĆ? "Žele da eliminišu ATP i VTA, da prigrabe sve za sebe, zar niko ne vidi da su ludi?!“

Novosti online

16. 03. 2024. u 19:02

Čuveni teniser, Stanislas Vavrinka, oštro je kritikovao organizatore grend slemova (Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon, US Open) da najbolji tenis žele da zadrže samo za sebe.

ЧУВЕНИ ТЕНИСЕР БЕСАН, ШТА ЋЕ РЕЋИ ЂОКОВИЋ? Желе да елиминишу АТП и ВТА, да приграбе све за себе, зар нико не види да су луди?!“

FOTO: Tanjug/AP

Trostruki grend slem šampion već dugo vodi borbu za tenisku ravnopravnost i ovoga puta je morao da reaguje.

Nakon najave ulaska Arapa u tenis, reagovao je Krejg Tajli, direktor Australijan opena.

Zbog PIF-a, arapskog investicionog fonda, Tajli je predložio kompletnu rekonstrukciju tenisa i načina na koji bi se bodovi brojali.

Prema njemu na Turu bi se igrala četiri grend slema, 10 mastersa (96 učesnika, nagrada ista), jedan ekipni turnir, Završni masters, igrači bi imali osam nedelja odmora, a ATP lista bi se ukinula i postojala bi samo ona sezonska.

Činjenica da bi turniri kategorije 250 i 500 bili izostavljeni sa tog spiska naljutila je švajcarskog tenisera koji se odmah zbog toga i oglasio.

- Žele sve da prigrabe za sebe. Žele da imaju više moći ali i da eliminišu ATP i VTA. Žele da zadrže masterse i završe sa turnirim aiz kategorije 500 i 250. Zašto niko od njih ne shvata koliko su ludi. Ništa u ovom projektu nije dobro za sve, samo za njih - rekao je Vavrinka.

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)